tisdag 23 oktober 2007

En vanlig dag

Tänk att i bland ska man hinna så mycket som möjligt på så liten stund som det bara går.
Dagen började med väckning av minstigen som skulle till skolan, vi börjar alltid morgonen med att ligga och mysa och berätta vad man har drömt om under natten. Det kan bli ganska långa utlägg, för på något konstigt vis så kommer vi oftast ihåg vad vi drömt om.
Sen dax för frukost å ringa ner till 18-åringen som sover allt för länge.
Ta en promenad till skolan med mini, sen ringer "Maj" så vi bubblar lite, sen ringa till Olsson å Eriksson om plastsaker som ska levereras till dom.
Iväg med plast grejorna, susar upp till slöjdstugan och hämtar dräkten som ska brukas till dop. Sen vidare ner till mitt jobb å kolla om det var någon som var fikasugen innan RV öppnar. Sen till RV för att beställa en 42¨ plasma tv, vidare iväg och köpa doppresent, sen till tygaffären och köpa lappar till jeans som gått sönder i knäna.
Handlade middagsmat å hem med den, sen blir det banken nästa å fixa en bankbok till barnbarnet, å då är bara klockan tolv. Sen ska jag iväg å få lite kort framkallade. Hämta mini på skolan sen till en kompis och hälsa på. Hem igen och laga mat. I kväll blir det melodkryss på församlingshemmet.
Å det var bara en vanlig "ledig" dag.

På återseende.

Inga kommentarer: